Haarukkavaunu Panther 2582 ja 3082

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Panther on pienikokoinen käsikäyttöinen pumppukärry, jota on helppo hallita ahtaissakin paikoissa.

Panther pumppukärry on kehitetty Logitransin yli 60-vuotisen kokemuksen pohjalta. Panther on teknisesti, käyttöturvallisuudeltaan ja käyttäjäystävällisyydeltään markkinoiden johtava haarukkavaunu.

Katso lisätiedot

Haarukoiden päässä olevat ohjauskiskot helpottavat vaunun työntämistä ”suljettujen” lavojen alle.

Ergonomisesti muotoiltu kahva takaa käyttäjälle rennon otteen. Mahdollista merkitä vaunu nimellä/ osastolla.

Pikanosto vakiona, täydellä kuormalla vain 10 nostoliikettä alhaalta ylös.

Isot ohjauspyörät takaavat vaivattoman liikkeellelähdön sekä ergonomisesti oikean käsittelyn, raskaankin taakan kanssa. Runsaasti eri pyörävaihtoehtoja. 

Lyhyt rakenne haarukoiden takana, pituus ilman haarukoita vain 335 mm. Pantherin saa myös eri haarukkapituuksilla.

Yrityksen nimi, logo tai muu teksti voidaan polttokaivertaa päätykolmioon.

Hieno muotoilu. Pyöristetyt kulmat vähentävät vahinkoja lavoille, tavaroille sekä muulle ympäristölle. Ei teräviä kulmia.

Ketterä ja hyvä kääntyvyys, sillä kääntökulma 220°

Pitkä käyttöikä ja pienet ylläpitokustannukset

Panther on pienikokoinen ja käsikäyttöinen haarukkavaunu. Sen alhainen vierintävastus tekee vaunusta helpon ohjata ja hallita. Tuloksena on optimaalinen liikuteltavuus ja tilojen hyödyntäminen, ja vaunu mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin. Pantherilla on säädettävä haarukkakorkeus ala-asennossa (85-93 mm), jonka avulla kuormalava nousee yhdellä tai kahdella pumppauksella - säästät aikaa ja voimia.

Panther haarukkavaunulla on pitkä käyttöikä ja alhaiset ylläpitokustannukset. Sen vankkaa rakennetta on testattu yli 46 000 nostolla. Tuotteen korkea laatu on varmistettu laajoilla testausohjelmilla yhteistyössä terveys- ja turvallisuusalan ammattilaisten kanssa.

Suosituimmat tuotteemme ovat

Panther 2582 2500 kg
Panther 3082 3000 kg

Haarukkavaunut ovat ketteriä ja kevyitä, esimerkiksi Panther 2582 paino on vain 62 kg.

Haarukkaleveyksissä kolme vakiokokoa ovat 450 mm, 520 mm ja 680 mm. Näistä 520 mm on varastomitta. Lisäksi voimme räätälöidä haarukkaleveyden millimetrin tarkkuudella välillä 350-1100 mm.

Haarukkapituuksia löytyy reilusti. Varastoimme pituudet 600 mm, 810 mm, 1140 mm, 1520 mm, 1800 mm ja 2000 mm, mutta myös muita mittoja on saatavana.

Säädettävä haarukkakorkeus on 85-93 mm.

Pantherin saa myös matalarakenteisena 75 mm versiona.

Haarukkavaunut on valmistettu teräksestä. Mallistossa löytyy myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja ex-suojattuja haarukkavaunuja.