Matalarakenteiset nostopöydät

Sopii erityisesti silloin, kun kuorma lastataan nostopöydälle lavanosturilla ilman asennussyvennystä. Käytetään kaikkialla teollisuudessa.

Tutustu valikoimaan

Nostopöytä yksisaksinen

Yleisin nostopöytämalli, joka soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten työ- pakkaus ja asennuspisteisiin, tuotantolinjoille sekä lastauslaitureille.

Tutustu tuotteeseen

Nostopöytä päällikkäissaksinen

Käytetään kohteissa, joissa tarvitaan suurta nostokorkeutta. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tavarahissiksi kahden kerroksen väliin.

Tutustu tuotteeseen

Nostopöytä peräkkäissaksinen

Sopii erityisen hyvin pitkille kappaleille, jotka vaativat suuren työtason. Käytetään erityisesti metalli- ja puuteollisuudessa.

Tutustu tuotteeseen

Ruostumattomat nostopöydät

Sopii erityisesti ympäristöihin, joissa on vaativat hygienia- ja korroosionkestovaatimukset. Käytetään erityisesti elintarvike-, kemian ja pakkausteollisuudessa.

Tutustu tuotteeseen

Lastauslaituripöydät

Soveltuu ajoneuvojen ja lastauslaitureiden korkeuseron tasaamiseen. Laiturinostopöydän avulla voidaan esimerkiksi siirtää laiturilta maanpinnalle vaikka roska-astioita.

Tutustu tuotteeseen

Tavaralavanostimet

Auttaa tavaran nostamisessa kahden kerroksen välillä, jolloin se toimii vaikka tavarahissinä. Saatavana myös galvanoituna tai ruostumattomasta teräksestä ulkokäyttöön.

Tutustu tuotteeseen

Työskentelytasot

Nostopöytiä voidaan käyttää säädettävänä työskentelytasona, jolloin ne toimivat ergonomisena pöytinä samalla työpisteellä työskenteleville eri pituisille henkilöille.

Tutustu tuotteeseen

Saksipöytä ja saksinostopöytä suurella nostokapasiteetilla

Tarjoamme sinulle laadukkaan nostopöydän yli 150 vakiomallistamme, nostokapasiteetilla 500-12000 kg. Translyft nostopöydät soveltuvat vaativaan teollisuuskäyttöön, jossa toimintavarmuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Valikoimaamme kuuluvat myös huipputehokkaat jatkuvaan käyttöön valmistetut nostopöydät sekä saksipöydät esim. ATEX tiloihin.

Lisävarusteet ja erikoissovellukset

Nostopöytiin on myös suuri valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten pyörivät ja kallistavat tasot, kaiteet, portit ja portaat. Nostopöytä voidaan asentaa joko kiinteästi lattiaan tai kuoppaan. Nostopöydän ei myöskään aina tarvitse olla kiinteästi lattiassa vaan se voidaan asettaa trukkihelman päälle tai varustaa pöyrävarustuksella. 

Pystymme siis toimittamaan ratkaisun lähes jokaiseen nostopöytätarpeeseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous saksipöydästä!

Hydraulinen nostopöytä kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimitusajalla

Ergolift myy hydraulisia nostopöytiä kilpailukykyisin hinnoin nopeilla toimitusajoilla. Pyrimme pitämään yleisimmät mallit varastossa tehtaalla.

Nostopöydät valmistaa Translyft A/S, joka on yksi Euroopan suurimmista nostopöytävalmistajista, ja jolla on kymmenien vuosien kokemus korkealuokkaisten ja kestävien nostopöytien valmistuksesta. Translyft nostopöydät valmistetaan Translyftin omassa tehtaassa Tanskassa ja tämä myös mahdollistaa erikoisvaatimusten ja -tarpeiden täyttämisen. Kaikki Translyft nostopöydät on valmistettu standardin EN 1570 mukaisesti ja varmistamme että ne ovat kaikkien voimasssa olevien turvallisuus- ja terveyssääntöjen mukaisia. Jokainen nostopöytä toimitetaan suomenkielisellä käyttöohjella ja vaatimustenmukaisuusvakuutuksella.