Laatikoiden käsittelyä

Työelämässä nostamme joka päivä erilaisia laatikoita erilaisissa ympäristöissä; kopiopaperia toimistoissa, Transbox-laatikoita elintarviketeollisuudessa ja kaupoissa, kirjalaatikoita kirjastoissa ja lukemattomia erilaisia pahvilaatikoita eri teollisuuden alan pakkauksina.

Kuten niin monen muunkin nostettavan kappaleen kanssa myös laatikoiden suhteen FIPALIFT- alipainenostin on ergonomisesti ajateltuna useimmissa tapauksissa paras ratkaisu. Alipaineella voimme tarttua lähes jokaiseen materiaaliin sekä päältä että tarvittaessa myös kyljestä. Painavakin laatikko nousee sormea liikuttamalla. FIPLAIFTpro nostimella voi nostaa laatikoita nopeallakin temmolla ja FIPLAIFTmax mallilla voimme nostaa jopa useita laatikoita kerralla.

Hovmand kevytnostovaunulla, joka on varustetu tasolla, voidaan liuttaa laatikko esim. pöydälle tai hyllylle. Kevytnostovaunulle löytyy erilaisa haarukkatyökaluja joilla voidaan nostaa ja myös kääntää laatikoita.

Rotaror nostimella voidaan nostaa ja kääntää jopa 1000 kg painavia ja kooltaan EUR ja FIN lavan kokoisia laatikoita. 

Kevyimmille laatikoille usein toki myös riittää että laatikko nostetaan oikealle työskentelykorkeudelle esim. saksinostovaunulla tai nostopöydällä.

Autamme teitä ammattitaidolla löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.