Tynnyrinsekoittaja DME01

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Tynnyrinsekoittaja DME01 joka sekoittaa tynnyrin pystyakselin yli tarjoaa nopean sekoitusmenetelmän. Sekoittajalla voidaan sekoittaa 200-220 l teräs-, muovi- ja fiiberitynnyrit, joiden enimmäispaino on 300 kg. Tämä on hyödyllinen laite tynnyreille, jotka ovat jääneet seisomaan joksikin aikaa, ja jotka pitää sekoittaa ennen tynnyreiden sisällön käyttöönottoa. Tämä laite on suosittu mm. maali-, kemian- ja muoviteollisuudessa.

Katso lisätiedot

Tynnyrinsekoittajissamme on hyvä ja selkeä käyttöpaneeli mm. sekoitusajastin, säädettävä nopeusohjain, telakointitoiminnot. Vakiomalli pyörii max. 10 kierrosta minuutissa; vaihtoehtoisesti myös 24 RPM -malli. Molemmat mitoitettu 300 kg:n kapasiteetilla. Kotipainike palauttaa tynnyrin pystyasentoon.

Voit käyttää mitä tahansa STS:n tynnyrinostinta tynnyrinsekoittimen helppoon lastaamiseen ja purkuun. Vaihtoehtoisesti voi käyttää trukkiin liitettävää tynnyrinostinta. Tynnyrin pohja pitää saada nostettua 330 mm lattiasta jotta sen saa asetettua sekoittimen pohjalevylle.

Tynnyrit lukitaan tynnyrisekoittajaan laadukkaalla ruuvikiinnitystangolla. Vakiokiinnitystangolla voi kiinnittää 860-1100 mm korkeita tynnyreitä. 

Pienimmille tynnyreille löytyy säädettävä adapteri joka mahdollistaa 100-860 mm korkeiden tynnyreiden lukituksen. STS valmistaa myös räätälöityjä sekoittajia mikäli teillä on erikoistynnyreille sekoitustarvetta.

ATEX yhteensopiva pneumaattishydraulisesti toimiva tynnyrisekoittaja voidaan toimittaa ATEX-vyöhykkeille 1, 2, 21 ja 22. Jokainen EX-laite toimitetaan valmistajan EU-vaatimustenmukaisuus-vakuutuksella, jossa todetaan ATEX-direktiivin 2014/34 / EU noudattaminen.

EU-direktiivien mukaisesti STS sekoittajat toimitetaan vakiona suojaverkoilla. Suojaverkko ympäröi yksikköä
ja estää pääsyn tynnyrille sekoituksen aikana. Interlock turvalukko pysäyttää sekoittajan mikäli ovi avataan koneen ollessa käynnissä.