TUB nostopöytä – U-mallinen

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Uutuus - Kapeampi, mutta enemmän korkeutta

Samalla kun U-mallisen TUB 1000 X-nostopöydän nostokorkeus on kasvanut, on pöytä kaventunut kokonaista 85 mm. Leveys on vain 1000 mm ja tavaroiden kurkottaminen kuormalavalta on nyt helpompaa kuin aiemmin.

Katso lisätiedot

Osa nostopöydistä voidaan toimittaa liikuteltavana sovelluksena. Alakehys on vahvistettu ja se on varustettu kahdella pyörällä, nostolenkillä sekä kaksipyöräisellä kippiaisalla, jonka avulla siirtely sujuu vaivattomasti. Näin nostopöytää voidaan käyttää eri työpisteissä ja pienen lisähinnan avulla saadaan investoinnille lisää kannattavuutta. Erityisesti kohteissa, joissa käsitellään elintarvikkeita ja lääkeaineita, on puhtaanapidon kannalta erittäin hyödyllistä, että nostopöytä on siirrettävissä.

TUB 1000-nostopöydälle ja -pöydältä kuormalava siirretään kevyesti suoraan lattiatasoa pitkin. Lavalla oleva irtotavara sekä liukkaat pakkaukset pysyvät paikallaan, koska lava ei kallistu. Tämä on TUB-nostopöytien suurin etu rampilla varustettuihin TCB-nostopöytiin verrattuna.

Matalarakenteisia U-mallisia nostopöytiä käytetään kaikkialla teollisuudessa työskentelykorkeuden säätöön. TUB-nostopöytiä käytetään lisäämään tuotannon käytännöllisyyttä ja kannattavuutta sekä varmistamaan työympäristön mahdollisimman korkea ergonominen taso.

Translyft TUB 1000-nostopöydälle ja -pöydältä kuormalava siirretään kevyesti suoraan lattiatasoa pitkin. Lavalla oleva irtotavara, esimerkiksi liukkaat pakkaukset, pysyvät paikallaan, koska lava ei kallistu. Tämä on TUB-nostopöytien suurin etu rampilla varustettuihin TCB-nostopöytiin verrattuna.

U-malliselle Translyft TUB nostopöydälle voit tuoda lavan suoraan pumppukärryllä ilman luiskaa.

Nostopöytä sijoitetaan suoraan tasaiselle lattialle. Välittömästi virtalähteeseen kytkemisen jälkeen nostopöytä on valmis nostamaan ja laskemaan. Soveltuu erilaisille kuormalavoille, kuten EUR että FIN lavoille. 

Puu- ja huonekaluteollisuudessa käytetään runsaasti nostopöytiä. Nostopöytä voi olla käytössä vaikka ovia valmistavassa tehtaassa. Tehtaassa on 30 kpl TUB 1000 pöytiä lisäämässä tehokkuutta ja kannattavuutta.

Matalarakenteiset nostopöydät soveltuvat myös meijeri, prosessi- ja elintarviketeollisuuteen.
Esimerkkikuvissa on meijerin pakkaamossa käytössä oleva galvanoitu U-mallinen nostopöytä. Korkeuden vaivaton säätö helpottaa työn tekemistä pakkausten siirtyessä liukuhihnalta lavalle. Täyttynyt lava on helppo siirtää tavallisella käsikäyttöisellä haarukkavaunulla.

Translyft matalarakenteisten nostopöytien valmistuksessa on noudatettu voimassa olevia nostopöytiä koskevia sääntöjä sekä EU:n konedirektiivejä ja EN1570.

Nostopöytien kaikilla sivuilla on liikkeen pysäyttävät turvalistat, U-mallisissa TUB-pöydissä myös sisäreunoissa. Translyft matalarakenteisten pöytien voimanlähde sijoitetaan pöydän viereen ja yhdistetään pöytään 2,5 m:n paineletkulla. Ohjaus tapahtuu painonappirasiasta ohjauskaapelin vakiopituuden ollessa 2 m. Sinisen teräskotelon suojaama voimayksikkö on asennettu pohjalevylle. Voimayksikkö on yksitoiminen ja varustettu suodattimella sekä säiliössä että palautuspuolella. Kaikki teräsosat on puhdistettu, ruostesuojattu ja maalattu kaksikomponentti-polyuretaanimaalilla. Pohjakehys ja taso ovat siniset (RAL 5015) ja sakset oranssinväriset (RAL2003) tarjoten lujan ja kulutusta kestävän pinnan. Kaikissa pöydissä on vakiona säädettävä paineentasausventtiili laskunopeuden täydellistä säätöä varten. Kaikissa sylintereissä on letkunrikkoventtiili. Kaksi pöydän lukitsevaa turvasalpaa turvaavat työn asennuksen, huollon ja korjauksen aikana. Pöytien käyttämä syöttöjännite on 3 x 415 V/50 Hz.


Ohjausjännite kaikissa toiminnoissa on 24 V DC. Kytkentäkotelon suojausluokka on IP65 ja pöydän muut osat IP54. Kaikkien moottoreiden kierrosluku on 1400 rpm, joka
merkitsee pitkää ikää ja voimayksikön alhaista melutasoa. Kaikkien pöytien melutaso alittaa voimassaolevat vaatimukset ollen n. 52–58 dBA.

Kaikki Translyft matalarakenteiset TCB-nostopöydät toimitetaan varustettuina suorakaiteen muotoisella tasolla ja yhdellä rampilla. Asennus tapahtuu suoraan lattialle. Ratkaisu on joustava ja mahdollistaa nopean uudelleen asentamisen kun siihen syntyy tarvetta. Tarvittaessa nostopöytä voidaan varustaa myös kahdella rampilla. Kun nostopöytä varustetaan kahdella rampilla, voidaan nostolava ajaa pöydälle ja siltä pois kumpaan suuntaan tahansa.

Tarjoamme myös erikoisratkaisuja yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kaikkiin 3000 kg asti nostaviin nostopöytiin voidaan myös integroida vaaka, jolla voidaan punnita lähtevät ja saapuvat kuormalavat.

Nostopöytiin on myös suuri valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten liukuesteet, kaiteet, portit ja portaat. Nostopöytiä saa myös veivillä. Nostopöytä voidaan asentaa kiinteästi lattiaan tai varustaa jarrullisilla pyörillä

Akkukäyttöinen saksivaunu EHL1004

Laadukas, kevyt vaunu huoltovapaalla akulla sekä sisäänrakennetulla laturilla

Tutustu tuotteeseen