Alipainenostin FIPALIFTpro

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Alipainenostimessa FIPALIFTpro:ssa on ainulaatuinen ohjauskahva ja nostin pystyy käsittelemään jopa 75 kg:n kuormia. Tämä erittäin ergonominen alipainenostin mahdollista helpon käytön yhdellä kädellä, käyttäjäystävällisesti ja tehokkaasti. Nostimen tasapainotoiminto on ainutlaatuinen ja vastaavaa ei ole muissa alipainenostimissa.

FIPALIFTpro on ainutlaatuinen 2020-luvun alipainenostin, mahdollistaen myös nopeatempoisen nostamisen.

Se on todella monipuolinen ja sillä voi nostaa kooltaan, muodoltaan ja painoltaan erilaisia taakkoja. Integroidun kulmanivelen ansiosta taakkaan voidaan tarttua monelta eri sivulta. 360 asteen pyörityslaakerin ansiosta nostimessa riippuvan taakan saa helposti pyöritettyä oikeaan asentoon.  

Katso lisätiedot

Ergonominen kahva mahdollistaa helpon, sujuvan ja nopean noston. Kahva soveltuu suoraan oikea- tai vasenkätisille.

Integroitu 90 asteen kääntönivel ja 360 asteen pyörityslaakeri mahdollistavat monenlaisen kappaleiden käsittelyn.

Pikaliittimet mahdollistavat jouheat tarraintenvaihdot. Erillaisten kappaleiden käsittelyyn on saatavilla runsaasti erilaisia imutarraimia.

FIPALIFTpro alipainenostimessa on integroitu vapautusventtiili joka mahdollista imukuppien vaivattoman irroittamisen nostettavasta kappaleesta.

Turvallinen käyttää

Imutarrain on aina mitoitettu nostoputken mittojen mukaan jotta tarvitta varmuuskerroin täyttyy. Jos alipainepumppu pysähtyy kesken noston, säilyy alipaine putkessa ja takaa kuorman hallitun laskemisen.

Helppo asentaa ja huoltaa

Alipainenostimen virtalähteenä toimii sähköllä toimiva alipainepumppu. Järjestelmä asennetaan tavallisesti kääntöpuomiin tai kattokiskostolle. Asennus on yksinkertainen ja sovitettu nostotarpeeseen. Nostimet on valmistettu kulumista kestävistä osista jotka harvoin vaativat huoltoa tai suurempia korjauksia.