Puomi- ja siltanostimet

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Kääntöpuominosturit ovat helppo ja yksinkertainen ratkaisu ripustaa nostin työpisteen päälle ja kattaa näin työskentelyalue.  Pienemmillä kuormilla ja ulottuvuuksilla puomien materiaalina voidaan käyttää alumiinia ja suuremmilla teräksistä kevytprofiilia – kummalla tahansa kuorman liikuteltavuus on kevyttä ja vaivatonta. Mataliin tiloihin puomi voidaan tehdä alatuettuna.

Seinäkääntönosturi kiinnitetään valmiiseen rakenteeseen, esim pilariin tai seinään ja nosturi ei näin siis vaadi lattiatilaa. Seinäkäännön kääntösektori on 180o ja puomiulottuma vakiona jopa 7 m.

Pylväskääntönosturi on lattiaan kiinnitettävä nosturi. Vakiona puomin kääntösektori on 270o mutta myös ympäripyöriviä voidaan valmistaa. Puomiulottumat vakiona niinikään max 7 m. Puomikorkeus määrittyy toki viime kädessä tarpeidenne mukaan, useimmin puomin alapinta on 3 metrissä, jolloin esim Vaculex-alipainenostimen 1700 mm nostoliike mahdollistuu.

Kevytnosturijärjestelmällä voidaan kattaa suurempia alueita, käyttää useita nostureita samalla radalla ja eliminoida katvealueet luomalla nelikulmainen työskentelyalue. Nosturin ripustamiseen on lukuisia kannatinvaihtoehtoja, joten kiinnitys rakenteisiin taikka apurunkoon on helppoa. Mataliin tiloihin voidaan nosturi tehdä korotettuna nostokorkeuden optimoimiseksi. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös helpot muutostyöt esim. layoutmuutoksissa. 

Katso lisätiedot