Moottoroitu Pumppukärry Mover

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Mover on moottoroitu akkukäyttöinen pumppukärry ja varustettu huoltovapaalla litiumakulla. Vaunun kapasiteetti on 1500 kg joten se sopii hyvin keskiraskaaseen käyttöön. Lavansiirtovaunun ominaisuudet ja pumppukärryn helppous.

Käyttäjäystävällisyys on otettu hyvin huomioon. Ergonomisessa kahvassa on pehmeät otepinnat ja kahvan liikuttelu on jouheaa. Vaunua voi tarvittaessa ajaa myös kahva pystyasennossa esim ahtaissa paikoissa. Käyttökahvaan on integroitu näyttö, joka näyttää mm. varaustilan ja käyttötunnit. Logitrans Moverissa on avaimeton käyttö – käyttöoikeus todennetaan PIN-koodilla.

Akku painaa vain 4,5 kg ja pienikokoisena se mahdollistaa osaltaan näppäräkokoisen haarukkavaunun. Akun lataus vie vain 2,5 tuntia ja mikäli käytössä on toinen akku (lisävaruste), vaihto vie vain pari sekuntia.

Katso lisätiedot

Huoltovapaa litium akku 24 V/ 20 Ah. Paino vain 4,5 kg ja vaihto kestää vain muutaman sekunnin. Mikäli vaunun pitää käyttää jatkuvasti voi hankkia kaksi akkua ja pitää toisen latauksessa koko ajan. Nopea lataus, vain n. 2,5 h.

Avaimeton, PIN koodi käytönvalvontaan. LCD näyttö joka näyttää akun varaustilan sekä käyttötunnit ja mahdolliset virhekoodit. Kilpikonna nappi hidasta etenemistä varten.

Ergonominen kahva pehmeillä otepinnoilla. Sähköinen nosto ja lasku. Voidaan ajaa myös kahva pystyasennossa ahtaissa paikoissa.

Ohjauspyörät takaavat vakaan liikuteltavuuden. Vaunu on kompaktin kokoinen.