Tutustu markkinoiden sopeutuvimpaan tynnyrivaunuun. Tämän tynnyrikärryn ergonomisen muotoilun ansiosta siirrät jopa 350 kg painavia tynnyreitä helposti, turvallisesti ja mukavasti. Säädettävä tynnyrisalpa mahdollistaa 50–205 litraisten teräs-, muovi- ja fiiberitynnyreiden siirron samalla laitteella.

Katso lisätiedot

STS -tynnyrikärryn innovatiivinen mekanismi sijoittaa pyörät suoraan kuorman alle. Olitpa nostamassa 50 kg:n tai 350 kg:n tynnyriä, tarvittava käyttövoima on aina alle 20 kg, joten tämä on yksi markkinoiden turvallisimmista tynnyrivaunuista. Tuote on voittanut useamman tuoteinnovaatiopalkinnon.

Tynnyritarttujassa on korkeussäätö ja useita koukkuasentoja, joiden avulla voit tarttua 50-205 litran tynnyreihin. Poista tappi salvasta helposti, säädä yläkoukun asento ja vaihda tappi, jotta tynnyrisi mahtuu vaunuun. Tynnyrivaunu DTC01 on yleismaailmallinen ja sillä voidaan helposti siirtää lähes kaikki teräs-, muovi- ja fiiberitynnyrit.

Tynnyreitä on useita eri korkeuksia tyylistä ja tilavuudesta riippuen. Tynnyrivaunu DTC01:n tarttuja voidaan säätää pystysuoraan puristamalla yhteen kaksi jousitettua osaa. Tämä älykäs muotoilu on nopea ja helppo käyttää ja tarjoaa maksimaalisen joustavuuden siirrettäessä eri korkuisia tynnyreitä.

Kaikki STS:n valmistamat tynnyrikärryt on valmistettu korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä Isossa-Britanniassa. Tuhansia STS tynnyrikärryjä on käytössä ympäri Eurooppaa, monet altistuvat ankarille ympäristöille. Käyttämällä hienoimpia rakennusmateriaaleja varmistamme, että laitteesi kestää pitkään ja pysyy premium-tuotteena myös monen käyttövuoden jälkeen.

Varmistaaksemme, että tynnyrivaunu toimii hyvin kaikissa olosuhteissa, käytämme korkealaatuisia elastisia kumipyöriä. Pyörät ovat kemikaaleille kestäviä. Pyörissä on kumitiivisteisiä (RS) tarkkuuslaakereita pyörän parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi myös ankarissa olosuhteissa.

Meiltä löytyy myös sertifioitu ATEX-tynnyrivaunu EX tiloihin. DTC01-Ex soveltuu kaasu- ja pölyluokiteltuihin tiloihin: vyöhykkeet 1, 2, 21 ja 22, joissa on räjähtäviä tai mahdollisesti räjähtäviä ilmaseoksia. Toimitamme ATEX-laitteiden, kuten muidenkin laitteidemme mukana, valmistajan EU-vaatimustenmukaisuusvakuutuksen.

Vertailu STS tynnyrvaunun ja toisen valmistajan tynnyrivaunun välillä