Tynnyrinkippaaja STE01-DRU01

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Akkunostolla oleva yleiskäyttöinen tynnyrinkippaaja on erinomainen kaikille teollisuudenaloille. Vaunulla voit nostaa ja kallistaa laajan valikoiman tynnyrityyppejä ja -kokoja.

Suosituin mallimme, tynnyrin manuaalisella kiinnityksellä ja käännöllä, on akkunostolla oleva malli STE01-DRU01. Vaunulla nostat ja käännät lähes kaikenlaiset 50–220 litraiset muovi-, teräs ja fiiberitynnyrit. Kapasiteetti on 350 kg. Tynnyrinkippaaja on varustettu huoltovapaalla akulla ja sisäänrakennetulla laturilla.

Vähäisempään käyttöön löytyy myös manuaalisella nostolla oleva tynnyrikippaaja STM01-DRU01. Mikäli siirtomatkat ovat pitkät suosittelemme ajomoottorilla olevaa tynnyrinkippaajaa STE05-DRU01. Manuaalisella käännöllä olevat vaunut ovat erityisen hyvät kun tynnyrin sisältö pitää annostella tarkasti.

Katso lisätiedot

Ainutlaatuinen DRU01 kiristyspanta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Säädettävän pannan ansiosta pystymme käsittelemään 50-220 l tynnyreitä. Pannan halkaisija on säädettävissä 350-600 mm.
Kohteisiin joissa käytetään ainoastaan 200-220 l terästynnyreitä meillä on tarjota kiinteä panta joka voi käsitellä vain tynnyreitä halkaisijaltaan 560-600 mm. Tämä kumipäällysteinen panta on erittäin helppo ja nopea käyttää.

Jokainen tynnyrinkääntäjä manuaalisella kiinnityksellä toimitetaan varmistimella joka kiinnitetään tynnyrin yläreunaan. Tämä varmistin varmistaa että tynnyri ei pääse luistamaan. Tarpeellinen varsinkin kun käsitellään muovitynnyreitä joihin usein on vaikeaa saada hyvä ote kiristyspannalla. Kun käytetään kiinteää pantaa vain 200-220 litraisten terästynnyreiden käsittelemiseen, varmistinta ei tarvitse käyttää.

Kaikki manuaalisella käännöllä varustetut STS tynnyrinkippausvaunut on varustettu korkealaatuisella itselukittuvalla vaihteistolla. Tämä varmistaa, että tynnyrinkippaajaa käytettäessä tynnyrit pysyvät aina hallinnassa eivätkä koskaan pyöri itsestään. Vaihteiston suhde on 120:1 mikä tekee tynnyrin kääntämisestä helppoa.

Kaikki sähkötoimiset STS tynnyrinkippaajat ovat standardien mukaisia ja varustettu hätäpysäytyspainikkeella.
Akkuindikaattori ilmoittaa käyttäjälle kun vaunua pitää ladata.

Molemmat ohjauspyörät ovat kytkettyjä aisaan mikä helpottaa vaunun ohjaamista. Pyörät ovat halkaisijaltaan 160 mm ja ohjauspyörissä on jarrut. Tukijalkojen pituus ja leveys räätälöitävissä.

Tynnyrinostin DTP08

Vastapainoilla ja ilman tukijalkoja toimiva tynnyrinostin

Tutustu tuotteeseen