Tynnyrinkääntäjä STE05-RRH01

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

Tällä erittäin monipuolisella tynnyrinkääntäjällä voidaan käsitellä kaikenlaisia tynnyreitä 50 - 220 litran välillä. Tynnyrinkääntäjässä on sähköinen tartunta sekä sähköinen kääntö. Näin ollen tynnyrin kiinnittäminen käy nopeasti. Vahva puristus mahdollistaa tynnyriin tarttumiseen myös käpälien kärjillä jolloin tynnyreiden purku lavoilta käy myös kätevästi.  

Kapasiteetti 350 kg, ja nostokorkeus teleskooppimastolla 2500 mm. Ajomoottorilla varustettuna tämä malli soveltuu hyvin korkean käyttöasteen sovelluksiin, joissa tehokkuus ja ajansäästö ovat kriittisiä liiketoiminnalle.

Katso lisätiedot

Tynnyrikääntäjän ainutlaatuiset joustavat kumipuristustyynyt on suunniteltu käytettäväksi useiden tynnyrityyppien ja -kokojen kanssa (halkaisijaltaan 280 - 610 mm). Voidaan tarvittaessa räätälöidä mikäli teillä on erikoistarpeita.

Tynnyrikääntäjä pystyy tarttumaan lähes kaikenlaisiin tynnyreihin. Teräs-, muovi- ja fiiberitynnyrit halkaisijaltaan 280-610 mm. Tynnyreiden korkeus max 1000 mm.

Kaikki sähkötoimiset STS tynnyrinkippaajat ovat standardien mukaisia ja varustettu hätäpysäytyspainikkeella. Käyttöpaneli on selkeä ja helppo hallita. Tynnyrin vapauttamiseen pitää aina painaa kahta nappia, eikä tynnyriä voi irrottaa kun lähellä lattiaa.
Akkuindikaattori ilmoittaa käyttäjälle kun vaunua pitää ladata.

Molemmat ohjauspyörät ovat kytkettyjä aisaan mikä helpottaa vaunun ohjaamista. Pyörät ovat halkaisijaltaan 160 mm ja ohjauspyörissä on jarrut. Tukijalkojen pituus ja leveys räätälöitävissä.