DTP04 on markkinoiden monipuolisin tynnyrinsiirtäjä. Korkea rakenne sekä sivusiirto mahdollistaa koko lavan tyhjentämisen tai täyttämisen yhdeltä sivulta. Mahdollsitaa näin ollen että kuormalavan voi pitää seinää vasten.
Tynnyrinostimen tarttuja tarttuu melkein kaikkiin tynnyrimalleihin. Kuten kaikissa STS tynnyrinkäsittelylaitteissa, myös tynnyrinsiirtäjässä käytetään korkealaatuisia osia, mukaan lukien ruostumattomasta teräksestä valmistetut kosketuspinnat ja hiekkapuhalletut, kaksoisjauhemaalatut teräskomponentit pitkäikäisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Pienen nostoliiketarpeen takia manuaalisella nostolla. 

Tynnyrinostin löytyy myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna sekä ATEX hyväksyttynä kaasu- ja pölyvyöhykkeille 1, 2, 21 ja 22.
Myös suuremmalla nostolliikkeellä saatavana.

Katso lisätiedot

Sivusiirtotoiminto on ainutlaatuinen: kuusitoista tarkkuuslaakeria antaa sinun siirtää tynnyritarttujan helposti vasemmalle ja oikealle, joten koko lavalle pääsy on helppoa. Tarkka hallinta myös laskiessa tynnyreitä lattialle vähentää tynnyrien välille jääviä turhia aukkoja.

Tynnyritarttuja asennetaan helposti eri korkeuksille tikapuumallisessa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa mastorakenteessa. Näin ollen vaunulla pystyy nostamaan myös erikorkuisia tynnyreitä.

Tätä laadukasta universalista tynnyritarttujaa käytetään useassa STS:n tuotteessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla säädettävällä tarttujalla tartut eri kokoisiin, suuruisiin ja materiaaleista tehtyihin tynnyreihin.

Vaunut ovat varustettu kemikaaleja kestävillä korkealaatuisilla elastisilla kumipyörillä sekä laakereilla jotta tuote varmasti toimii kaikissa olosuhteissa.