V-muotoisilla tukijaloilla varustettu DTP05 vaunu on pienempi kuin DTP04 vaunu sivu-siirrolla, ja kevyempi kuin vastapainolla toimiva tynnyrinostin, ja 1180 mm:n leveydellä se pääsee useimpiin työskentelyalueisiin. Tynnyrin tartuntalukon avulla voit liittää laitteen monenlaisiin tynnyreihin. Kuten kaikkien STS laitteiden kanssa, tämäkin yksikkö on rakennettu hienoimmista materiaaleista.

RST ja ATEX versiot saatavana.

Katso lisätiedot

Tätä laadukasta universalista tynnyritarttujaa käytetään useassa STS:n tuotteessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla säädettävällä tarttujalla tartut eri kokoisiin, suuruisiin ja materiaaleista tehtyihin tynnyreihin.

Vaunut ovat varustettu kemikaaleja kestävillä korkealaatuisilla elastisilla kumipyörillä sekä laakereilla jotta tuote varmasti toimii kaikissa olosuhteissa.

DTP05 tynnyrinostin pystyy nostamaan monenlaisia tynnyrimalleja ja -kokoja. Katso teknisissä tiedossa oleva taulukko. Jos teidän käyttämänne tynnyrit eivät ole tällä listalla, olkaa yhteydessä meihin niin voimme antaa neuvoja ja ohjeita.

Tynnyritarttuja asennetaan helposti eri korkeuksille tikapuumallisessa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa mastorakenteessa. Näin ollen vaunulla pystyy nostamaan myös erikorkuisia tynnyreitä.