Matalarakenteiselle TCB nostopöytä on täysikansilevymallinen, joten sille pystyy helposti lastaamaan lavoja tai kärryjä ajoluiskaa pitkin. 

 
Katso lisätiedot

Nostopöydän korkeutta on vaivatonta säätää. Esimerkiksi kuvassa meijerin pakkaamossa käytössä oleva galvanoitu U-mallinen nostopöytä helpottaa pakkausten siirtoa liukuhihnalta lavalle. Täyttynyt lava on helppo siirtää tavallisella käsikäyttöisellä haarukkavaunulla.

Matalarakenteisia nostopöytiä käytetään kaikkialla teollisuudessa lisäämään tuotannon käytännöllisyyttä ja kannattavuutta sekä varmistamaan työympäristön mahdollisimman korkea ergonominen taso.

Nostopöytiä voidaan käyttää meijereissä, prosessi- ja elintarviketeollisuudessa. Nostopöydän avulla eripituiset henkilöt saavat napin painalluksella valita ergonomisesti parhaan tason korkeuden omaa pituuttaan vastaavaksi.

Matalarakenteinen TCB-nostopöytä on ihanteellinen kohteissa, joissa käsitellään eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja kuormalavoja, koska yhtenäinen taso tukee lavaa. Kuormalava ajetaan ramppia pitkin nostopöydälle haarukkavaunulla.

Matalarakenteinen TCB-nostopöytä on ihanteellinen kohteissa, joissa käsitellään eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja kuormalavoja, koska yhtenäinen taso tukee lavaa. Soveltuu erilaisille kuormalavoille, kuten EUR että FIN lavoille. Kuormalava ajetaan ramppia pitkin nostopöydälle haarukkavaunulla.

Translyft TCB-malleja varustetaan myös kahdella peräkkäisellä saksiparilla, jolloin pöydän pituus on 3000 mm rakennekorkeuden ollessa vain 80 mm. Tällainen TCBH-pöytä voi olla ratkaisu esimerkiksi pitkiä osia työstettäessä.

Translyft TCB-sarja käsittää 9 eri vakiokokoa. Tarjoamme myös erikoisratkaisuja yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Malli/Kapasiteetti: 600 – 2 000 kg
Nostoliike: 550 – 900 mm
Rakennekorkeus 80 – 100 mm
Max korkeus 630 – 980 mm
Pituus: 1200 – 1500 mm
Leveys: 800 – 1000 mm
Nostoaika: 12 – 30 sek
Nosto: 0,75 – 1,1 kW
Paino: 220 – 360 kg

Translyft matalarakenteisten nostopöytien valmistuksessa on noudatettu voimassa olevia nostopöytiä koskevia sääntöjä sekä EU:n konedirektiivejä ja EN1570.

Nostopöytien kaikilla sivuilla on liikkeen pysäyttävät turvalistat, U-mallisissa TUB-pöydissä myös sisäreunoissa. Translyft matalarakenteisten pöytien voimanlähde sijoitetaan pöydän viereen ja yhdistetään pöytään 2,5 m:n paineletkulla. Ohjaus tapahtuu painonappirasiasta ohjauskaapelin vakiopituuden ollessa 2 m. Sinisen teräskotelon suojaama voimayksikkö on asennettu pohjalevylle. Voimayksikkö on yksitoiminen ja varustettu suodattimella sekä säiliössä että palautuspuolella. Kaikki teräsosat on puhdistettu, ruostesuojattu ja maalattu kaksikomponentti-polyuretaanimaalilla. Pohjakehys ja taso ovat siniset (RAL 5015) ja sakset oranssinväriset (RAL2003) tarjoten lujan ja kulutusta kestävän pinnan. Kaikissa pöydissä on vakiona säädettävä paineentasausventtiili laskunopeuden täydellistä säätöä varten. Kaikissa sylintereissä on letkunrikkoventtiili. Kaksi pöydän lukitsevaa turvasalpaa turvaavat työn asennuksen, huollon ja korjauksen aikana. Pöytien käyttämä syöttöjännite on 3 x 415 V/50 Hz.

Ohjausjännite kaikissa toiminnoissa on 24 V DC. Kytkentäkotelon suojausluokka on IP65 ja pöydän muut osat IP54. Kaikkien moottoreiden kierrosluku on 1400 rpm, joka merkitsee pitkää ikää ja voimayksikön alhaista melutasoa. Kaikkien pöytien melutaso alittaa voimassaolevat vaatimukset ollen n. 52–58 dBA.

Kaikki Translyft matalarakenteiset TCB-nostopöydät toimitetaan varustettuina suorakaiteen muotoisella tasolla ja yhdellä rampilla. Asennus tapahtuu suoraan lattialle. Ratkaisu on joustava ja mahdollistaa nopean uudelleen asentamisen kun siihen syntyy tarvetta. Tarvittaessa nostopöytä voidaan varustaa myös kahdella rampilla. Kun nostopöytä varustetaan kahdella rampilla, voidaan nostolava ajaa pöydälle ja siltä pois kumpaan suuntaan tahansa.

Kaikkiin 3000 kg asti nostaviin nostopöytiin voidaan myös integroida vaaka, jolla voidaan punnita lähtevät ja saapuvat kuormalavat.

Nostopöytiin on myös suuri valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten liukuesteet, kaiteet, portit ja portaat. Nostopöytiä saa myös veivillä. Nostopöytä voidaan asentaa kiinteästi lattiaan tai varustaa jarrullisilla pyörillä.

TUB nostopöytä

Mahdollistaa kuormalavojen tuomisen pumppukärryllä nostopöydälle ilman pöydän upottamista.

Tutustu tuotteeseen